Overslaan en naar de inhoud gaan

People

Het hart van Transport Herve en Herve Coldstore

We zijn trots op onze medewerkers! Deze mensen zijn onze grootste troef en vormen het hart van de groep. Iedere medewerker is het gezicht en de stem van de organisatie naar alle stakeholders toe. De groep verwacht van haar medewerker om kwaliteit, service en duurzaam ondernemerschap uit de dragen in iedere actie.

Selectie en ontwikkeling van onze mensen

Aan de hand van concrete selectie- en rekruteringsprocedures gaan wij op zoek naar gekwalificeerde en getalenteerde individuen. Daarnaast investeren wij dagelijks in de ontwikkeling van talent, kennis en vaardigheden van ieder individu om motivatie en oprechte betrokkenheid te maximaliseren. De medewerker krijgt de kans om zich te ontplooien door de brede waaier aan opleidingen die we hem/haar aanbieden. Van vakbekwaamheid van de chauffeur, boekhouding en informatica tot milieu en preventie.

Veiligheid

Om de veiligheid te garanderen bieden wij aangepaste opleidingen aan.

Planet

Energie en waterverbruik

Groencertificaat: Aan de hand van dit certificaat tonen wij aan dat het volledige elektriciteitsverbruik voor 100% afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het elektriciteitsverbruik CO² neutraal.

Nieuwe burelen: onze nieuwe burelen beschikken over de beste isolatiematerialen en de meest moderne technieken van verlichting, verluchting en verwarming.Stapelrekken in de gekoelde ruimtes: Dankzij onze stapelrekken zijn wij in staat om maximale efficiëntie te garanderen in de gekoelde ruimtes, tegen een minimaal energieverbruik.

Carwash met biologische afvalbehandeling: Wij beschikken over een car- & truckwash die ons mogelijk maakt om 70% van het waterverbruik te recycleren.

Mobiliteit

Efficiënte reisplanning: De dispatchers zorgen voor de meest efficiënte reisplanning van de vrachtwagens. Dagelijks streven zij naar meer uitgevoerde opdrachten met minder afgelegde kilometers.

Euro 5 en 6 motoren: Als logistieke dienstverlener zijn wij ons ten zeerste bewust van de impact van onze activiteiten op het milieu. Om de CO² uitstoot van ons wagenpark te beperken zorgen wij dat alle vrachtwagens uitgerust zijn met de nieuwste Euro-motoren.

Elektrische heftrucks en transpaletten: elektrische heftrucks en transpaletten zijn stiller en hebben geen CO² uitstoot.

Multitemperatuur vrachtwagens: Dankzij onze Multitemperatuurvrachtwagens en -opleggers zijn wij in staat om in 1 vrachtwagen goederen onder 3 verschillende temperaturen te transporteren.

Onderzoek naar CO² reductie: Na het onderzoeken van de mogelijkheden om de uitstoot van CO² te verminderen, realiseerden wij in 2013 een CO²-reductie van 30% door over te schakelen naar meer elektrische motoren.

Profit

Samen efficiënt en productief werken

De komende jaren leggen Transport Herve en Herve Coldstore de focus op groei door een duidelijke marktpositie in te nemen, expertisegroei te ontwikkelen en sterke diensten en producten aan te bieden. Om dit te realiseren focussen wij op waarde creatie in de bedrijfsprocessen en –structuren door maximale efficiëntie en door verspillingen en afval tot het minimum te herleiden. Wij maken het verschil door voortdurend op zoek te gaan naar duurzame samenwerkingsverbanden: intern tussen medewerkers, extern met producenten, handelaren en collega’s. Onze jarenlange ervaring heeft ons aangetoond dat het bundelen van individuele kennis zorgt voor voordelen voor alle samenwerkende partijen.

Kwalitatief en transparant werken

Om kwalitatief te kunnen werken stellen Transport Herve en Herve Coldstore zich transparant op zowel naar buiten toe als binnenin. De bedrijven zijn heel duidelijk over waarvoor ze staan. Maar we houden het niet bij loze woorden, wij tonen en bevestigen dit, in iedere actie en tegenover iedere stakeholder. Binnen het bedrijf geldt hetzelfde: wij willen transparantie en een vrije stroom van kennis en informatie tussen alle medewerkers.

Onze historiek

Onze geschiedenis sinds 1963…

Onze missie

Gespecialiseerd in geconditioneerd transport en opslag.

Wat maakt ons uniek

Flexibele oplossing op maat met een excellente service.

Op zoek naar een betrouwbare partner in Transport & Coldstore?